• Sos. Nicolina, nr.155D, Parter, Iasi
  • 0746067809 II 0748384461
  • contact@avocatboca.ro

Despre noi

Home Despre Noi

AVOCAT BOCA

Separator

Echipa noastra este formata din avocati din Iasi ce ofera servicii juridice in cele mai diverse domenii si subdomenii ale dreptului: contestatii la executare, despagubiri, dare in plata, clauze abuzive, divort, partaj, incredintare minori, pensie de intretinere, plangeri penale, masuri preventive (arestare preventiva), infractiuni de coruptie, plangere contraventionala, rectificare/modificare titlu de proprietate, anulare acte administrative, ordin de protectie, evacuare, ordonanta de plata, raspundere contractuale, s.a.

contestatii la executare, despagubiri, dare in plata, clauze abuzive, divort, partaj, incredintare minori, pensie de intretinere, plangeri penale, masuri preventive (arestare preventiva), infractiuni de coruptie, plangere contraventionala, rectificare/modificare titlu de proprietate, anulare acte administrative, ordin de protectie, evacuare, ordonanta de plata, raspundere contractuale

Avocat Boca Elena-Roxana

Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, promotia 2009-2013. In anii de facultate, scopul sau principal a fost acela de a acumula cunostintele necesare pentru realizarea unei baze solide de informatii juridice, cautand sa se perfectioneze in toate ramurile dreptului. In anul 2013, din pasiune pentru dreptul penal, a elaborat si sustinut lucrarea de licenta cu titlul “Protectia integritatii psihice prin norme de drept penal”.

In anul 2013, dupa finalizarea cursurilor universitare, a sustinut si promovat cu succes examenul de admitere in cadrul profesiei de avocat in  Baroului Iasi, rezultatul sau clasandu-se in primele cinci locuri din cadrul regiunii Nord-Est a Romaniei.

Perseverand in realizarea telului sau de a fi un practician desavarsit al dreptului, a colaborat cu doamna avocat Maria Aldea, un profesionist in domeniul juridic si a dobandit experienta necesara pentru a oferi suportul profesional si legal in vederea solutionarii diverselor probleme juridice.

In prezent, Avocat Boca Elena-Roxana are un vast portofoliu de clienti, iar increderea deplina de care se bucura precum si multumirea acestora, reprezinta garantia seriozitatii, fiind de natura a evidentia standardele de performanta ridicata atinse in exercitarea profesiei de avocat.

O caracterizeaza ambitia, loialitatea, seriozitatea si sinceritatea, atuuri care completeaza pregatirea profesionala si experienta in domeniul juridic.

contestatii la executare, despagubiri, dare in plata, clauze abuzive, divort, partaj, incredintare minori, pensie de intretinere, plangeri penale, masuri preventive (arestare preventiva), infractiuni de coruptie, plangere contraventionala, rectificare/modificare titlu de proprietate, anulare acte administrative, ordin de protectie, evacuare, ordonanta de plata, raspundere contractuale

Avocat Boca Tudor Dragos

A absolvit in anul 2013 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. In timpul facultatii, pe langa acumularea continua de cunostinte juridice solide, acesta s-a implicat activ in organizarea de procese simulate, colaborand cu avocati din cadrul Baroului Iasi precum si cu magistrati ieseni pentru a asigura si pregatirea practica a sa si a altor studenti interesati. Odata cu finalizarea cursurilor universitare, a sustinut lucrarea de licenta in domeniul contractelor sub atenta indrumare a domnului Prof.univ.dr. Codrin Macovei.

In anul 2013 a promovat examenul de admitere in cadrul profesiei de avocat in Baroul Iasi, rezultatul sau aflandu-se in fruntea clasamentului.

In calitate de avocat, a colaborat cu doamna avocat Gabriela Gradinariu, un nume consacrat printre profesionistii specializati in drept penal, asigurand astfel cumularea de experienta pentru a oferi clientilor o aparare calificata si eficienta atat in fata organelor de urmarire penala cat si in fata instantei de judecata. Totodata, a imbinat capacitatea de adaptare la modificarile legislative si experienta cumulata, specializandu-se pe diverse ramuri ale dreptului.

In prezent, Avocat Boca Tudor Dragos are in portofoliul sau cauze castigate in proportie de peste 90% ceea ce a atras continuarea colaborarii pe termen lung cu numerosi clienti, inclusiv cu institutii publice.

Il caracterizeaza seriozitatea, integritatea, determinarea si meticulozitatea, fiind o persoana care, prin modalitatea de interpretare a normelor legale si de expunere a argumentelor juridice, creeaza o cale sigura spre succes.